AK Parti Adayı Uysal, Mahalle temsilcileri ile buluştu « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

AK Parti Adayı Uysal, Mahalle temsilcileri ile buluştu

Bu haber 15 Ocak 2019 - 16:23 'de eklendi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal seçim çalışmaları mahalle temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.

31 Mart Yerel Seçimleri için değerlendirmeler yapılan toplantıda, Uysal mahalle temsilcilerine yönelik olarak yaptığı konuşmada, “Her bir mahalle temsilcimizin yerel seçimler için ortaya koyacağı performans partimizin alacağı oyları doğrudan etkileyecektir. Bu anlamda sizlere büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bizlerin sesi ve kulağı olmanız gerekiyor. Mahallenizde tespit ettiğiniz sıkıntıları ve sorunları bizlerle paylaşırsanız biz de gerekli değerlendirmeleri yaparak yalnızca seçime kadarki süreçte değil inşallah bu görevi üstlenirsek Belediye Başkanı olduğumuz süreçte de bu sorunları gidermek adına gerekli çalışmaları yapacağız. Her bir vatandaşımızın talebi ve sorunu bizim için önem arz ediyor. Bu sebeple 31 Mart gününden önce her bir vatandaşımıza ulaşabilmeyi onların gönüllerine girebilmeyi hedef koyduk kendimize. Allah bu kutlu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen toplantıda Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Muhammet Kaya, AK Parti İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları mahalle koordinatörleri hazır bulundu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.