ACİL EYLEM PLANI!!! « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

ACİL EYLEM PLANI!!!

Bu haber 10 Mayıs 2017 - 10:14 'de eklendi.

Evimizde oynadığımız Osmanlıspor maçını:

Skora göre yorumlarsak; 3 puan almak güzel, her şey güllük gülistanlık.

Oyuna göre yorumlarsak; ………. (oyunu, sistemi anlatabilecek bir yorumcu yok).

 

Sezonun ilk devresi yenilsek bile övgüyle söz ettiğimiz oyundan, şimdi maalesef yensek bile diyecek bir şey bulamıyoruz…

Haftalardır üstüne basa basa söylediğimiz, anlatmaya çalıştığımız disiplinsizlik takıma iyice oturmuş durumda. Başı boş oyuncular, oyun içinde tartışmalar, kopuk düzen.. Eğer bu sorunu hocanın çözebilecek kapasitesi yoksa yönetimden birileri neden el atmazlar?

 

Rybka nerde?

Ahmet Şahin hangi akla hizmet herhangi bir süper lig takımında oynatılabilir?

Özelliği, artıları neler?

Sadece yaşı ve kaptan olması mı bu takımın vazgeçilmez olmasının gerekçesi? Öyleyse daha uzun yıllar çekeriz bu dertleri.. Aldığımız kaleci yabancı diye mi yok bu takımda? Öyleyse ilk 11’ deki 8 yabancı neden var? Cevabını kimsenin bilmediği bir sürü soru.

Matematiksel olarak bu sezonu kurtardık. Artık yönetimin derhal iyi bir ekiple gelecek sezonu planlaması gerekir. Acil eylem planı şart. Bu sezon kalan haftalarda da, özellikle kaleci gibi sorunlu bölgelerde revizyonlar denenip gelecek sezonun temeli atılmalıdır.

SONER MANAV
SONER MANAVbilgi@karabukmeydangazetesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.