Safranbolu MHP’de aday sayısı 2’ye çıktı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Safranbolu MHP’de aday sayısı 2’ye çıktı

Bu haber 09 Aralık 2014 - 17:01 'de eklendi.

Muharrem Asker haftaya açıklayacak

muharrem usta4 Ocak’ta yapılacak MHP Safranbolu İlçe kongresi için Muharrem Kaba’dan sonra iş adamı Muharrem Asker de başkanlığa aday olacağını Meydan Haber’e açıkladı. Bir süredir Safranbolu’da ülkücü camia ile istişare halinde olduğunu belirten Asker, “arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmaların sonucunda Safranbolu’da İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Bu kararımızın Safranbolu’muza, ülkücü harekete ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Zorlu bir yola çıkıyoruz. Muhtemelen önümüzdeki hafta görkemli bir toplantı ile adaylığımızı resmen ilan edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

3 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Aliihsan Yılmaz 9 Aralık 2014 / 21:45 Cevapla

Su an mevcut yönetimdeki 2. Başkanlığınızla gercekten dava adamlığınızı en samimi şekilde gösterdiniz ve bu yonetimde sizinle aynı listede olmak ve tanismak ayri bir gurur verici baskanim.sizin onemli bir kelaminiz var ülkücülüğün kantarı yok ! Keske olsa idi ve makam mevki soz konusu olunca ülkü devi olanları bir ölcseydik..bir ülkücü kardesin olarak ülkü ocaklarının iyi günün de kötü gününde aktivitelerinde yanında olmanizdan ötürü minnetlerimi sunarım Allah bu nurlu ülkü sevdasında ve bu kutlu davada sizi muzaffer eylesin Allah utandirmasin yar ve yardimciniz olsun BASKANIM!

bozkurt 11 Aralık 2014 / 00:12 Cevapla

Muharrem bey İl başkani adayliginizi duyduk ama daha sonra hangi nedenler sizi il başkani adayliģindan geri adim atmaniza sağladi bunu anlamadik çunkü il baskanliği olsun ilçe başkanliği olsun bir makam dan ötesinde bir duruş meselesidir peki il de bunu gosteremeyen ilçeye secilirse nasil bu duruşu sergileyecek acaba soylermisiniz sonuçta bu parti sistemin partisi değil bir duruşu olan bir parti mhp de siyaset yapiyorsunuz onun icin once bu sorulara cvp vermeniz gerekmiyormu sayin muharrem bey bu arada basarilar demeyi de unutmayalim

sadullah 11 Aralık 2014 / 11:47 Cevapla

Siyasete bakin anlam verebiliyor musunuz ben il başkani adayim sonra vazgeçtim safranbolu adayim olmadi mi bir yerlere girerim siyasetimi bu muharrem bey il başkanliğindan birden vazgeçmek neyin habercisi desteğimi size vermekten yanaydi ama sizin de ne olduğunu bundan sonra iyi anladim kendini yönetemeyenler bir yere aday olmasi siyaset için pek ahlakli değil diye dusunuyorum