“AKP’ye biz dur demedikten sonra kimse dur demez” « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

“AKP’ye biz dur demedikten sonra kimse dur demez”

Bu haber 20 Nisan 2015 - 17:33 'de eklendi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili Beşbinevler 75. Yıl Mahallesinde kurulan Gezici Başkanlık Ofisi’nde çarpıcı açıklamalar yaptı

20042015_75yil_4Karabük halkı ile iç içe olmak ve sıkıntılarını bizzat yerinde dinlemek amacıyla Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasını hayata geçiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.     5000 Evler 75. Yıl Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Vergili 5000 Evler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık Makamında mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Recep Çakıcı, mahallelerine yapılan çalışmaları anlatarak Başkan Vergili’ye ve ekibine teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin sorunları ise Belediye otobüslerinin güzergah ve saatlerine uyulmadığını, inşaat firmalarının malzemelerini demir, tuğlalarını yolun ortasına koymasından dolayı yollardan araçlarıyla geçemediklerini söyledi.

Başkan Vergili, inşaatların vermiş olduğu sorunlarla ilgili; “Zabıta ekipleri şikayet olan inşaatın fotoğraflarını çekip Belediye encümenine gönderiyor. Bizde encümende gereken cezai işlemi uyguluyoruz. Cezai işlemin ve uyarının ardından 2-3 güne kadar kendilerini mutlaka bir tertibe sokuyorlar” dedi.

20042015_75yil_3Başkan Vergili: “Karabük’e hizmet konusunda ne Ak Partisi olur, ne Milliyetçi Hareket Partisi olur, ne Cumhuriyet Halk Partisi olur. Bu hizmet başka bir şeydir. Hizmeti kim yapacak, seçmiş olduğumuz kişiler. Sizin problemlerinizi yukarı çıkaracak, sizin sesinizi yukarıya çıkaracak kişiler, memlekete yapılması gerekenleri yapmak için elinden geldiği kadar çaba göstermelidir. Biz Karabük’te ne konuşuyorsak, ne kadar tersini yaparlarsa o kadar fazla oy aldıklarını gördü herkes. Bunlara biz dur demedikten sonra kimse dur demez. Seçim zamanı ben demedim mi hastane kapatılacak diye. Onlarda pankartlarla hastane kapatılmayacak diye yazmadılar mı? Buna muhtar ne yapsın, Belediye Başkanı ne yapsın? Pankartları asarak %10 fazla oy aldı. Benim seçimleri %65’le bitirmem gerekiyordu. Bir siyasi ne yapmalı, verdiği sözü yerine getirmeli. Ben bugüne kadar size yapılmayacak hiçbir sözü verdim mi Karabük’te? Önceden mahalleye geldiğimizde 60 tane problem konuşuyorduk. Yol, su, kaldırım yoktu. Herkes bir taleple geliyordu. Şimdi ise 3 problem konuşuldu. Bir dolmuş problemi, bir kanalizasyon, birde kedi köpek konuşuldu. Bunlarda problem değil” dedi.

Başkan Vergili mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti  kten sonra 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Gezici Başkanlık Ofisi oluşturulan Başkanlık makamından ayrıldı. Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasına bugün Belen Mahallesi ile devam edecek.20042015_75yil_1

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.