2016/2017 FUTBOL SEZONU BU HAFTA START ALIYOR « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

2016/2017 FUTBOL SEZONU BU HAFTA START ALIYOR

Bu haber 18 Ağustos 2016 - 11:08 'de eklendi.

Geçen sezon PTT 1.Lig de mücadele eden ve şampiyon olup tekrar süper lige gelen Kardemir Karabükspor, teknik direktör, yerli ve yabancı bir çok oyuncu transfer ederek sezona giriyor. K.Karabükspor için ilk 3 hafta ateşten gömlek gibi. Galatasaray’la İstanbul’da, Rizespor’la kendi sahamızda ve tekrar İstanbul’da Beşiktaş’la oynayacak.

Bu maçlardan en az 4 veya 5 puan çıkarmalıdır. İlerde bu rakiplerden aldığımız puanlar bizleri iyi yerlere getirebilir. Belki de ligde tutunmamıza neden olabilir. Yapılan hazırlık maçlarına bakıldığında tam hazır gözükmese de mücadele ve hırs bakımından iyi bir not verebiliriz. Bu hazırlık maçlarında neticeden çok saha içindeki oyun ve mücadele taktik teknik ne verebiliyor onları gözlemleme fırsatı olarak görmek lazım. Yemeği ateşe koymadan , eksikliğine bakılır, lezzeti ise pişince hazırlanınca ortaya çıkar.

İşte bize bu lezzeti bu sezon takım olarak verebilecek K.Karabükspor’a başarılar dilerim.

Tüm okurlarıma sıhhat sağlık temennisiyle.

Avatar
Metin Özatametinozata@karabukmeydanhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Merve 18 Ağustos 2016 / 16:52 Cevapla

Yine harika yazmışsınız metin bey